Broj poruka : 6292 Godina : 41 Localisation : New Sad Datum upisa : 03.07.2007
Naslov: Re: Video Pet 22 Avg 2014 - 19:15
Sutra igramo na Villa Park-u sa Aston Villa-om. Postavio sam video od pre dve sezone sa meča na Villa Park-u, gde smo pobedili 1-2. Snimak je sa tribine gde su bili navijači domaćih.
Meč od prošle godine, gde smo na Villa Park-u pobedili rezultatom 0-1 (Loic Remy).
Broj poruka : 920 Godina : 46 Localisation : Northwestern Croatia Datum upisa : 07.01.2014
Naslov: Re: Video Sre 10 Sep 2014 - 10:29
Kako nam forum nije baš nešto organiziran odlučio ovdje baciti neka sječanja... Na današnji dan 10.09.1994. smo pobjedom protiv Chelsea imali na početku sezone 5 pobjeda u nizu...video ispod za čisto podsjećanje na jednu slavnu generaciju...
Broj poruka : 4329 Godina : 31 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 12.06.2008
Naslov: Re: Video Pet 19 Sep 2014 - 20:49
Bivši fudbaler, sada stručni konsultant Stewart Robson predviđa kako će izgledati karijera Alana Pardewa u NUFC-u nakon smene Hughtona. Dajte čoveku kristalnu kuglu.
_________________ "Kada krene dobro, svi sanjaju o novoj tituli, već posle dva-tri vezana poraza organizuju se demonstracije i traži se nečija glava i između nema ničeg: ako ste navijač Njukasla, ili ste na sedmom nebu, zagledani u svetlu budućnost, ili se valjate po podu u bolovima većim od kamena u bubregu, proklinjući dan kada ste rođeni na severu ili zavoleli crno-bele boje"
Broj poruka : 4329 Godina : 31 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 12.06.2008
Naslov: Re: Video Ned 28 Jun 2015 - 20:43
_________________ "Kada krene dobro, svi sanjaju o novoj tituli, već posle dva-tri vezana poraza organizuju se demonstracije i traži se nečija glava i između nema ničeg: ako ste navijač Njukasla, ili ste na sedmom nebu, zagledani u svetlu budućnost, ili se valjate po podu u bolovima većim od kamena u bubregu, proklinjući dan kada ste rođeni na severu ili zavoleli crno-bele boje"
bas danas razmisljam,nema vise tog,nazovi,indetiteta s klubom,koga bismo stavili da nas u nekoj reklami,najavi za Premier ligu predstavlja? Ko je,ako ne zastava,onda asocijacija za Nufc? Ljude da pitas,prosecne poznavaoce engleskog fudbala,ne verujem da znaju vise od pet igraca koji su trenutno u klubu Musa,mali Dummet,Kolo? Kazu da mucne stvari duze ostaju u secanju,u vidu stresa,fobije,mislim da ce ove igrace I ovaj tim na taj nacin pamtiti
Nekad sam zamisljao nase,onako klinacki,sta sada rade,s kim je Gilespi,koga muva Ginola,s kim je u drustvu Shearer,itd,ako me kapirate,sad im se zavrsio trening,sad su na pikadu,izlet do Glazgova,mozda utopija,ali se osecalo nesto vise od fudbala...
Sad je sve nekako....hladno,bledo I na prvi pogled,cisto profesionalno,dobar dan,do vidjenja...